Η Ζωή γεννήθηκε το 1988 στην Αθήνα!

Εργάζεται ως Διαιτολόγος-Διατροφολόγος από το 2010 και διατηρεί το διαιτολογικό γραφείο στην περιοχή του Βύρωνα από το 2015! Οι σπουδές της ξεκίνησαν το 2006 στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου και συνέχισε την μεταπτυχιακή της εκπαίδευση στον τομέα της Κλινικής Διατροφής.

Είναι ένθερμη υποστηρίκτρια της επίδρασης της ψυχολογίας στην διατροφική συμπεριφορά και για αυτό τον λόγο έχει παρακολουθήσει σχετικά σεμινάρια στο Κέντρο Ψυχολογικών Εφαρμογών. Πιο συγκεκριμένα, έχει ολοκληρώσει το σεμινάριο «Δεξιότητες επικοινωνίας και συμβουλευτικής για διαιτολόγους» και το «Πέρα από τα όρια της δίαιτας».

Έχει ακόμη εκπαιδευθεί στην διαχείριση διατροφικών διαταραχών, μέσω του «Training programme in eating disorders», από το πανεπιστήμιο Pearson. Επιπλέον, η μεγάλη της αγάπη για την άσκηση, την οδήγησε το 2019 στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Εκεί ξεκίνησε μεταπτυχιακή εκπαίδευση στην «Φυσιολογία της Άσκησης και Προπονητική», την οποία και ολοκλήρωσε το καλοκαίρι του 2023.